Traduceri din, în şi între limbile sud-est-europene
Tipărire

Die Lyrik der Romandie

Jaccottet, Philippe.

526 jaccottet romandska poezijaÎn această antologie, cel mai cunoscut poet romand, Philippe Jaccottet, oferă o culegere personală a celor mai importante poeme scrise în secolul XX în Elveția francofonă. Ea conține texte de Charles Ferdinand Ramuz, Blaise Cendrars, Nicolas Bouvier, Frédéric Wandelère și José-Flore Tappy. Jaccottet completează selecția cu prezentări pregnante ale autorilor și cu o postfață.

Die Lyrik der Romandie [Poezia Eleveției franceze], ediție îngrijită de Philippe Jaccottet, a apărut în versiunea sârbă (probă de lectură) a lui Dejan Ilić, sub titlul Романдска поезија, la editura Narodna biblioteka „Stefan Prvovenčani“, Kraljevo.

Lansarea seriei de poezie tradukita poezio

28_tradukitaÎn colaborare cu editura vieneză Edition Korrespondenzen, TRADUKI a lansat în anul 2010 seria de poezie tradukita poezio, în care sunt publicați poeți importanți din Europa de Sud-Est, traduși pentru prima oară în limba germană. Toate volumele din această serie sunt ediții bilingve, apărute în traduceri excepționale și în condiții grafice deosebite.

traduki partners 2014 d