Traduceri din, în şi între limbile sud-est-europene
Tipărire

Târgul Internaţional de Carte de la Viena

.

wien_2009
Între 9 şi 15 noiembrie, Viena s-a aflat sub semnul cărţii. KulturKontakt Austria, unul dintre partenerii TRADUKI, a organizat, la Târgul International de Carte de la Viena, două manifestări TRADUKI (pe 12 şi 13 noiembrie 2009): „Kroatische Märchen“ („Basme croate“) şi „TRADUKI-Nacht“ („Noaptea TRADUKI“).
Tipărire

Retrospectivă

.

split_kurs
Diskussionsrunde in der Bibliothek
În cadrul Zilelor Culturii Germane, în oraşul croat Split a fost prezentat, pe 4 noiembrie, proiectul TRADUKI.Asociaţia pentru cultură şi artă KURS a organizat, la Biblioteca Municipală Marko Marulic, o mică expoziţie de carte şi a tipărit un „ziar" - TRADUKI-Zeitung - conţinând toate titlurile apărute în Croaţia cu sprijinul TRADUKI.
Tipărire

Brücke Berlin 2010

.

logo_bruecke
Fundaţia BHF-BANK oferă în luna iunie 2010, pentru a cincea oară, Premiul pentru Literatură şi Traducere Brücke Berlin. Premiul se acordă pentru o operă literară importantă din Europa Centrală şi de Est şi pentru traducerea excepţională a acesteia în germană. Premiul, în valoare de 20 000 de euro, se împarte între autorul tradus şi traducătorul său în germană.

traduki partners 2014 d